Males notícies per al “cuñado” Cárdenas

Javier Cárdenas va fora de la ràdio

Comparteix la notícia
Javier Cárdenas

Javier Cárdenas

Javier Cárdenas va fora de la ràdio

Un dels cuñados per excel·lència, Javier Cardenas ha rebut una mala notícia. L’han fet fora de la feina. Ja no treballarà a Europa FM.

Segons ha explicat en exclusiva a ‘YoTele‘, l’empresa Atresmedia ha volgut acabar amb el presentador català després d’onze anys de col·laboració. I encara pitjor. Hi ha qui diu que el volien fer fora el proper juliol, però han avançat la decisió.

Les dades EGM hi tenen molt a veure. En 4 anys, Cárdenas ha perdut més de la meitat d’oients, passant de 1.2 milions a fregar els 500.000. 

Fa anys que està en decadència. És un cuñado i fa un programa per cuñados. Amb aquesta audiència tan delimitada, el programa i el presentador han anat perdent adeptes.

Javier Cárdenas, al carrer

El periodista català era el responsable del programa matinal d’Europa FM, Lévantate y Cárdenas. Ara, Twitter vull amb la notícia i l’espanyolada ho critica: “Javier Cárdenas despedido”. Estan de dol.

Va viure els seus moments de glòria amb el programa ‘Hora Punta a TVE. No s’arronsava i pronunciava declaracions polèmiques sobre molts temes. Ja fora de la televisió pública espanyola, va cridar l’atenció de diverses maneres. Va intentar sortejar un habitatge de la seva propietat, situat a un petit poble del Penedès. Moltes veus, com la de Risto Mejide, van comentar aquest gest i ho van considerar una “estafa”.

Veurem ara què fa Cárdenas i quin és el seu futur. Anirà a la ràdio? Anirà a la televisió? Anirà a 8TV probablement, que és la privada de Catalunya? Farà algú amb el seu ‘cuñado’ Alfons Arús? Totes les respostes a aquestes preguntes estan obertes, però el que és segur és que molta gent està trista per perdre la seva veu i els seus shows de cada matí.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “Males notícies per al “cuñado” Cárdenas

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings