Janet Sanz torna de les seves vacances de luxe amb un atac contra l’aeroport del Prat… del que n’és usuària

Janet Sanz sobre el projecte d’ampliació de l’aeroport del Prat: “S’ha demostrat que la Generalitat ens ha estat mentint”

Comparteix la notícia
Janet Sanz

Janet Sanz

Janet Sanz sobre el projecte d’ampliació de l’aeroport del Prat: “S’ha demostrat que la Generalitat ens ha estat mentint”

La tinenta d’alcaldia d’Infraestructures i Mobilitat de Barcelona, Janet Sanz, ha acusat al Govern de “mentir” sobre el projecte d’ampliació de l’aeroport del Prat. En una entrevista al ‘Planta Baixa’ Sanz ha lamentat que l’ampliació es faci a costa de l’espai natural de la Ricarda, i ha lamentat que aquest era un tema que s’havia de discutir “més endavant”.

“Avui s’ha fet palès que la Generalitat ha donat el seu vistiplau”, ha insistit. En aquest sentit, la tinenta ha assegurat que l’executiu català ha comprat “el model desarrollista espanyol del segle XX”, el qual ha qualificat de “d’especulatiu i irresponsable”. Sanz ha lamentat que s’estigui imposant “la tesi” d’Aena, i ha apuntat que l’ampliació suposarà un “atemptat mediambiental” envers el “patrimoni del país”.

“No existeixen miracles, sinó accions polítiques i decisions coherents”, ha reblat. La tinent ha recordat que venien d’unes taules de treball conjuntes, afirmant que ara només veuen “opacitat i secretisme”.

Així, també ha afirmat que es tracta d’una decisió que va més enllà d’allò que puguin dir les ciutats de Barcelona o el Prat de Llobregat. “Molta gent no vol veure actuacions irresponsables en un context on necessitem decisions coherents”, ha assenyalat. Per això, ja ha avançat que assistirà a la manifestació de rebuig a l’ampliació de l’aeroport, convocada per diverses entitats i plataformes ciutadanes el pròxim diumenge 19 de setembre.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings