Jaime de Marichalar cau al iot d’Eivissa: No és la primera patacada

Jaime de Marichalar pateix un greu incident al iot

Comparteix la notícia
Jaime de Marichalar

Jaime de Marichalar

Jaime de Marichalar pateix un greu incident al iot

El pare de Froilán i Victoria Federica i l’exmarit de la Infanta Elena, Jaime de Marichalar, ha patit un greu incident en caure del seu iot a l’illa d’Eivissa. Ha quedat clar que és un mariner d’aigua dolça i que moure’s per sobre de les embarcacions no és el seu fort. Ha ensopegat amb algun objecte i caigut al terra. S’ha fet mal de veritat i ha hagut de córrer.

Una altra embarcació més petita i amb més fàcil accés a la costa se’l va haver d’emportar cap a terra ferma. Va anar a l’hospital per avaluar el dany i per descartar complicacions.

Aquest estiu Marichalar està fregant el ridícul. Primer el vam veure a una cala de les Pitiüses amb mocasins, mitjons, pantalons, camisa, americana, corbata… quan tothom anava amb banyador i xancletes. Amb la cigarreta a la mà semblava un homeless. Els banyistes al·lucinaven amb el vestuari del cunyat del Borbó.

La revista Semana publica les imatges. Unes imatges que s’han fet virals a xarxes socials i que han comportat les bromes a Twitter. El pare de Froilán, als seus 58 anys, per terra com el seu sogre.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings