IVA: Jugada bruta del Gobierno de España contra les perruqueries i estètiques

Montero diu que l’esmena per rebaixar l’IVA aprovada a una llei contra el frau fiscal afecta a la política d’ingressos de l’Estat

Comparteix la notícia
Desastre d'Hisenda contra els afectats per ERTO

Maria Jesús Montero a Moncloa

Montero diu que l’esmena per rebaixar l’IVA aprovada a una llei contra el frau fiscal afecta a la política d’ingressos de l’Estat

La portaveu del govern espanyol i ministra d’Hisenda, María Jesús Montero, ha avançat aquest dijous que el seu executiu vetarà al Congrés la rebaixa de l’IVA del 21 al 10% a les perruqueries que es va aprovar dimecres al Senat sense el vot del PSOE. Segons Montero, “quan vagi al Congrés el govern exercirà el seu dret a veto” perquè “és impossible i produeix desgovern que s’aprofitin lleis que no tenen res a veure amb la qüestió per afectar la política d’ingressos” de l’Estat, que és “una competència exclusiva del govern” espanyol.

“El govern ha de garantir que pot exercir les seves competències segon les previsions”, ha dit, i “no es pot posar en qüestió la política de despesa i d’ingressos” via una esmena al Senat.

Tot plegat després que el PP aconseguís aprovar aquest dimecres dues esmenes transaccionals a un projecte de llei de frau fiscal.

Les esmenes rebaixaven l’IVA de les perruqueries del 21 al 10% i congelaven l’augment de l’impost de matriculació fins el 31 de desembre del 2021.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings