Batussa a l’espanyolisme: Inma Alcolea reconeix que no se’n refia de Xavier Rius

Inma Alcolea no confia en Xavier Rius

Comparteix la notícia
Inma Alcolea

Inma Alcolea

Inma Alcolea no confia en Xavier Rius

L’excaporal dels Mossos d’Esquadra, Inma Alcolea, continua la seva guerra oberta con l’activista Albert Donaire. Les seves denúncies cap al dirigent de Junts per Catalunya són constants i al Jutjat d’Olot i de Girona ja la coneixen. Té una obsessió malaltissa amb ell i amb el seu entorn i els seus comentaris amenaçadors sempre contenen un fil comú: catalanofòbia i homofòbia.

Fins ara pensàvem que Alcolea comptava amb el suport de mitjanes espanyolistes, com e-noticies, però ja veiem que no. Ella mateixa ha deixat molt clar que no confia en Xavier Rius i queda clar que ella és una aprofitada El mateix Albert Donaire ho ha compartit a través del seu perfil de Twitter i ha esclatat de riure.

Un usuari li donava un consell, que no confiés en Xavier Rius. Considera que “te pone buena cara y después de apuñala”. I conclou que és tan independentista com els altres.

Ella mateixa reconeix que ella també desconfia del director d’E-Noticies. Però ep, “utilizo solo programa cuando me va bien”. És a dir, consideren que Rius no es de fiar per ser suposadament independentista però explotar una línia poc independentista i, per altra banda, ella reconeix ser una aproftiada.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings