Inma Alcolea se suma als comentaris masclistes d’Albert Soler contra Laura Borràs

Inma Alcolea aprova els insults contra Laura Borràs

Comparteix la notícia
Laura Borràs

Laura Borràs

Inma Alcolea aprova els insults contra Laura Borràs

El periodista de Diari de Girona Albert Soler continua fent-se notar i buscant protagonisme a xarxes socials. Per a fer-ho, utilitza figures com l’activista Albert Donaire o la Presidenta del Parlament, Laura Borràs. Soler va apel·lar al físic de l’exconsellera de Cultura i es va adreçar a ella com a “geganta”. Però això no és tot. Aquesta no era la primera ni l’última vegada que l’increparia.

La Presidenta va aparèixer al Parlament amb una samarreta negra que posava: “Per quin article em demana la paraula?”. Aquesta és la frase que sempre ha de repetir (i també ho feia la Presidenta Carme Forcadell), quan els diputats de PP, VOX o Ciudadanos alcen el braç dret (perquè són dretans) per intervenir. Soler no se’n va poder estar i va fer referència als seus pits.

“En veritat us dic que amb només una d’aquestes podria amamantar tots els nens desnodrits de l’Àfrica”. L’excaporal dels Mossos d’Esquadra Inma Alcolea s’ha sumat a aquesta campanya i ha aprovat aquest els insults. Ha utilitzat dues emoticones de mans que aplaudeixen, demostrant així que està d’acord amb el què diu el seu amic.

L’activista i dirigent de Junts per Catalunya Albert Donaire se n’ha fet ressò i ho ha comentat a xarxes socials. Ho considera un comentari totalment “masclista” i explica que aquest complementa els altres comentaris “xenòfobs i homòfobs”.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “Inma Alcolea se suma als comentaris masclistes d’Albert Soler contra Laura Borràs

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings