Inma Alcolea hiperventila a Facebook contra la Diada

Albert Donaire esclata contra Inma Alcolea pel seu missatge de la Diada

Comparteix la notícia
Inma Alcolea

Inma Alcolea

Albert Donaire esclata contra Inma Alcolea pel seu missatge de la Diada

L’excaporal dels Mossos d’Esquadra, Inmaculada Alcolea, va voler felicitar, a la seva manera, la Diada als catalans i a les catalanes. L’ex agent constitucionalista, enlloc de publicar una senyera, va publicar una bandera ‘rojigualda’ i va fer proclames a favor de la Unidad de España amb un ‘Viva España’ final.

Considera Inma Alcolea que la “Comunidad Autónoma de Cataluña” és una comunitat autònoma totalitària i que està governada per delinqüents disfressats de representants polítics. Segons ella, Catalunya és un territori de l’Estado espanyol que vulnera constantment la Constitució i l’Estat de Dret.

És per això que no felicita la Diada als catalans. Tampoc a aquells catalans no independentistes que se senten, alhora, catalans i espanyols. Fins i tot, des d’alguns sectors de PP i Ciudadanos es celebra la Diada per forjar el discurs que “Cataluña es España”. Doncs ella, ni això.

L’activista independentista Albert Donaire se n’ha fet ressò i ha esclatat a través d’una piulada de Twitter. Resumeix el seu missatge com una demostració d’odi cap a Catalunya i cap als catalans. “Odi és això. Viuen a Catalunya i ens odien”.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings