Nou escàndol d’ Iñaki Urdangarín

Pilar Eyre explica l’actualitat sobre Iñaki Urdangarin

Comparteix la notícia
Iñaki Urdangarin

Iñaki Urdangarin

Pilar Eyre explica l’actualitat sobre Iñaki Urdangarin

Pilar Eyre és la cronista reial per excel·lència. Està molt ben informada del que passa en el sí de la Casa Reial i porta de corcoll tots els seus membres. Ara, l’amiga de Pilar Rahola ha explicat notícies molt fosques sobre Urdangarin, Duque emPalmado i cunyat del Borbó Felipe VI. Hauria de ser a la presó però no hi és, és a Barcelona. Les imatges ho demostren.

El duque EnPalmado sortia de la clínica Quirón de Barcelona acompanyat del seu fill. Ho feia “en un coche con uno de sus hijos, que conducía, y dos escoltas en otro coche detrás. Cuando han llegado a la calle, se ha cambiado con el hijo y se ha puesto él al volante”.Així ho explica Pilar Eyr, uq no té cap problema en explicar la vida real dels Borbons i dels seus membres més propers.

El comentari de Pilar Eyre no ha fet gens de gràcia a Pilar Rahola que s’ha preguntat si també paguem l’escorta a Iñaki Urdangarín. Els catalans i els espanyols no només paguem el servei de seguretat a Felipe VI i a Letizia Ortiz sinó que també ho paguem l’exjugador d’handbol del FC Barcelona i a la Infanta Cristina.

El comentari de Pilar Rahola s’ha fet viral a Twitter i molts usuaris també l’han comentat, comprant el seu discurs i donant-li la raó. Els catalans paguen la llum cara i també paguen els capricis de la Casa Reial i de tots els vividors que en formen part.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “Nou escàndol d’ Iñaki Urdangarín

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings