Les piulades entre Iker Casillas i Ibai Llanos… amb Piqué pel mig

Iker Casillas, Ibai Llanos i Gerard Piqué la fan grossa a Twitter

Comparteix la notícia
Iker Casillas

Iker Casillas

Iker Casillas, Ibai Llanos i Gerard Piqué la fan grossa a Twitter

Iker Casillas i Gerard Piqué tenen molt bona relació. Malgrat que un jugava al Real Madrid i l’altre al Barça, van coincidir a l’època daurada de selecció espanyola. Tots dos van ser elements importants per guanyar 2 Eurocopes (Piqué a la primera no hi va participar) i el Mundial de l’any 2010. Aquesta amistat va aconseguir suavitzar les tensions que es vivien a “la Roja” a les èpoques més dures de la rivalitat Barça-Madrid, quan José Mourinho generava polèmiques per escalfar l’ambient i intentar dissimular la superioritat blaugrana.

L’amistat entre tots ha continuat fins el dia d’avui i constantment es “piquen” a xarxes socials. Un comentari d’Iker Casillas s’ha fet viral gràcies a la participació d’Ibai Llanos, que també és amic de Gerard Piqué. El popular streamer va publicar una piulada irònica que va tenir molts comentaris. Un d’ells el de Casillas fent referència al futbolista del Barça. També ho feia com a broma mentre Ibai Llanos hi deia la seva:

Com era d’esperar hi ha hagut milers de reaccions i comentaris. Un aplaudia la capacitat d’Ibai per petar-ho sempre que vol: “El tío este no para de pasarse todos los juegos … basta ya !!”

Un altre s’oferia amb 2 dòlars, menys de 2 euros al canvi: “ibai con mis humildes 2 dólares en que puedo ayudar”

Possiblement el millor comentari ha estat un que fa referència a la parella de Gerard Piqué. El futbolista per ara no ha contestat a les piulades de Casillas i Ibai Llanos però tot arribarà: “Shakira leyendo esto y pensando “Bah, novatos”.

També hi havia piulades més serioses. Són molts els qui volen una col·laboració entre els tres cracks: “A ver si hacéis algo juntos por ejemplo un equipo de Inazuma eleven en koi (tuit serio)”.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “Les piulades entre Iker Casillas i Ibai Llanos… amb Piqué pel mig

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings