Jugada bruta de l’Hisenda espanyola contra els afectats de Germanwings

L’associació d’afectats de l’accident de Germanwings continua demanant a Hisenda l’exempció fiscal pels orfes

Comparteix la notícia
Afectats de Germanwings

Afectats de Germanwings

L’associació d’afectats de l’accident de Germanwings continua demanant a Hisenda l’exempció fiscal pels orfes

Les famílies de les víctimes de Germanwings continuen reclamant a Hisenda l’exempció fiscal per la cinquantena de nens de nacionalitat espanyola –la majoria, catalans- que van quedar orfes d’un pare o de tots dos arran de l’accident.

Segons ha avançat aquest diumenge ‘La Vanguardia’ i ha pogut confirmar l’ACN, l’Associació d’Afectats pel Vol GWI 9525 calcula que l’Agència Tributària podria recaptar uns 800.000 euros dels 3 milions d’euros del fons per compensar-los donats per Lufthansa.

“Això no és un premi de loteria”, critica en declaracions a ‘La Vanguardia’ Cristina Subirats, que tenia 22 anys quan el 24 de març del 2015 la seva mare va agafar l’avió per assistir a la Fira d’Alimentació Anuga FoodTec que es feia a Colònia (Alemanya).

El Congrés va aprovar una proposició de llei on es modificava la Llei reguladora de les Hisendes Locals per tal que les víctimes de Germanwings no cotitzessin l’IRPF de les indemnitzacions rebudes, però aquesta reforma es va quedar estancada durant mesos a la comissió d’Hisenda i finalment va decaure quan es van dissoldre les corts per les eleccions del 28 d’abril del 2019.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “Jugada bruta de l’Hisenda espanyola contra els afectats de Germanwings

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings