[FOTO]: Helena Garcia Melero ensenya la seva mare, famosa des de la trucada en directe

Comparteix la notícia

Helena Garcia Melero emociona TV3

Helena Garcia Melero presenta la seva mare

Helena Garcia Melero presenta la seva mare

Comparteix la notícia

Helena Garcia Melero emociona TV3

Helena Garcia Melero és una de les persones més estimades de TV3. S’ho ha guanyat. Porta molts anys en antena i ha passat per diferents programes i espais, sempre amb la màxima professionalitat. Ha presentat el Telenotícies al costat de Carles Francino i també ha fet programes d’entreteniment com Els Matins o, ara, el programa de sobretaula que s’emet després de l’habitual telenovel·la.

Un dels moments històrics de la Televisió de Catalunya es va viure quan la seva mare va trucar en directe per preguntar sobre una recepta. Ella no s’ho esperava i va atendre la trucada com si fos qualsevol altra persona del nostre país. De seguida ho va detectar i la seva cara va canviar. Tot i la seva experiència, es va morir de vergonya, no sabia on amagar-se i l’Empar Moliner no podia parar de riure.

Jo li volia preguntar a aquest senyor que nosaltres tenim a casa el costum que quan fem el caldo, i per Nadal, que sobra tanta cosa, fer croquetes”. La Rosa Maria continuava tan tranquil·la, intentant formular la pregunta. “Sempre tot talladet i trituradet. Les arrebosso amb ou, farina de galeta i les congelo… En tinc 40 o 50 i les vaig fregint. Pot perjudicar al producte que es tiri l’ou i la farina de galeta, ja congelada?”.Mare, ja està bé, eh? Això és molt fort! És que jo de cop: ‘Però si és ella, és ella!“, va escatar la periodista en aquell moment. Evidentment, la dona ho va reconèixer.

Després de molt de temps d’anonimat, hem conegut la mare de la periodista. Una foto preciosa, en què podem veure mare i filla. Fa 10 anys d’aquell moment. Anirà la Rosa Maria a la tele?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings