[FOTO]: Imatge antiga d’Helena Garcia Melero… i segur que no la recordaves així

Helena Garcia Melero va començar molt jove a TV3

Comparteix la notícia
Helena Garcia Melero

Helena Garcia Melero

Helena Garcia Melero va començar molt jove a TV3

Helena Garcia Melero és una de les presentadores més estimades de TV3. Ha passat per tot tipus de programes. En els seus inicis va ser una de les cares més visibles del Telenotícies malgrat que en els darrers anys ha preferit fer programes més transversals com el Tot es Mou on hi ha una vessant més política i informativa i una altra d’entreteniment on podem veure una Melero més divertida i desenfadada.

És una de les grans comunicadores del país i encara li queden anys d’una carrera que va començar molt jove. Als periodistes i presentadors de la televisió pública a vegades els fa vergonya (val a dir que els estilismes i pentinats dels 80 i dels 90 ara es veuen amb diferents ulls) que apareguin imatges seves d’anys enrere però als catalans els fa certa gràcia.

Una imatge de Garcia Melero amb un look totalment diferent a l’actual ha causat impacte. És de l’any 1996. La presentadora és fàcilment reconeixible però molts creuen que l’actual look li escau molt més malgrat ja han passat 25 anys. Hi ha opinions per tots els gustos però una d’unànime: Helena Garcia Melero seguirà molts anys a TV3. S’ho mereix i és una gran professional.

Helena Garcia Melero
Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings