Creen aquest hashtag per exigir a l’Al Sadd que alliberi Xavi

El nou hashtag és dels més comentats de Twitter

Comparteix la notícia
Xavi Hernández

Xavi Hernández

El nou hashtag és dels més comentats de Twitter

El fitxatge de Xavi Hernàndez pel FC Barcelona es complica per moments. La directiva de l’Al-Sadd es nega a posar facilitats a la sortida del seu entrenador i es remet al contracte que ambdues parts tenen signat. Tot i això, el terrassenc pressiona perquè la seva sortida sigui una realitat i la seva dona, Núria Cunillera, ja s’ha acomiadat de les persones més properes a la família.

Les xarxes socials s’han bolcat perquè l’arribada del tècnic sigui una realitat i han creat un Hashtag de Twitter, que actualment està sent un dels més comentats tant a nivell estatal com mundial. Estem parlant de #FreeXavi. Són molts els barcelonistes que l’han utilitzat, però també altres afeccionats al futbol d’arreu del món, que consideren que és just que el vallesà pugui aterrar al Camp Nou amb total llibertat.

Xavi va explicar als dirigents del seu club quina era la seva posició. Vol marxar, vol anar-se’n al club de la seva vida, on va triomfar com a jugador i on vol esforçar-se per ser un bon entrenador. I el barcelonisme també està encantant en la tornada de l’entrenador, ja que es garanteix la continuïtat de l’ADN Barça, que havíem perdut els darrers anys, amb sistemes de joc que poca gent entenia.

Les properes hores i dies seran claus per saber què passa amb el futur de l’entrenador. Si es desencalla la situació o Xavi segueix a Qatar.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings