BOMBA: Es filtra l’opció prioritària de Haaland… i t’agradarà

Erling Haaland trenca el seu silenci i diu on vol anar

Comparteix la notícia
Gir al cas Haaland

Haaland

Erling Haaland trenca el seu silenci i diu on vol anar

Erling Haaland és el fitxatge prioritari del FC Barcelona. Fins ara, no sabíem quina era la prioritat del jugador del Borussia Dortumund, que seguia en silenci aliè a totes les informacions que es publiquen als mitjans de comunicació. El seu representant, Mino Raiola, hauria fet saber a Joan Laporta que la intenció del futbolista noruec és ser jugador del Barça. Aquesta és la seva prioritat.

Així ho ha explicat José Álvarez d’El Chiringuito de Jugones del canal ‘Mega’. Aquests temes s’haurien tractat a la reunió que va tenir lloc a Torí, i en la qual també hi era present Salvador Alemany. Els directius del FC Barcelona van aprofitar la seva presència a l’acte del Golden Boy i Golden Woman (que can reconèixer el talent de Pedri i d’Alèxia Putellas), per reunir-se amb el representant italià.

El Barça haurà de trencar la guardiola si es vol fer amb els serveis de Haaland. El preu d’adquisició de 75 milions d’euros no és especialment alt si tenim en compte la qualitat i la projecció del jugador (21 anys). El problema són elevades comissions que haurien de cobrar tant Raiola com el pare del jugador, a més del sou anual del jugador, que podria ser d’uns 30 milions d’euros nets per temporada.

La situació és complicada ja que altres equips com el Manchester United, Manchester City, Bayern de Munich, PSG i Real Madrid també li van al darrere. Tot i això, la voluntat del jugador d’acabar amb FC Barcelona seria un factor clau a tenir en compte i facilita molt l’operació.

Joan Laporta, amb el vistiplau de Xavi Hernàndez, també estaria valorant la possibilitat d’incorporar jugadors de la plantilla actual a l’operació amb l’objectiu de donar-los sortida i també rebaixar o igualar el preu de traspàs.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings