Guerra total Carmen Lomana-Mercedes Milá

Carmen Lomana s’encara amb Mercedes Milá

Comparteix la notícia
Carmen Lomana

Carmen Lomana

Carmen Lomana s’encara amb Mercedes Milá

Carmen Lomana és una vídua rica que passa el temps vivint bé i assistint a programes de televisió. Té 72 anys i ara passa, com cada estiu, les vacances a Marbella. Mercedes Milá és periodista i té una llarga trajectòria, especialment a la televisió on es va fer molt popular per les seves entrevistes incisives a personatges de tot tipus, des de la política fins als més frívols del món del cor. Unes entrevistes incisives que no podria haver fet si no tingués un fort caràcter.

Un fort caràcter que també té Carmen Lomana i això les ha fet topar a totes dues. En una intervenció al programa Espejo Público d’Antena 3, Lomana ha carregat durament contra Milá. I com tothom podia esperar la periodista catalana, germana del també periodista Lorenzo Milá, ha contestat. Amb la frivolitat que caracteritza Lomana, la vídua rica li ha dit a Milá, que té 2 anys menys que ella, que “físicamente está para tirar-la a los leones”. Lomana també li ha recomanat “quererse y cuidarse”.

A diferència de Lomana, Mercedes Milá té altres coses més importants a fer que estar pensant tot el dia en la imatge i en les operacions estètiques i molta gent li ha recriminat a Lomana aquesta actitud. Milá s’ho ha pres de la millora manera possible i en una storie d’Instagram ha compartit el titular amb les afirmacions de Lomana i ha preguntat amb ironia als seus seguidors si creuen que “se ha echado a los leones”, acompanyant-ho amb emoticones de lleons. Sense necessitat de ser maleducada li ha etzibat un bon clatellot a Lomana.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “Guerra total Carmen Lomana-Mercedes Milá

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings