Embocada de grups de delinqüents de Figueres als Mossos

Un grup de violents a Figueres van disparar balins i es va llançar alguna pedra en protesta per la detenció de delinqüents

Comparteix la notícia
Un conductor la fa grossa a Tarragona a molta velocitat

Mossos

Un grup de violents a Figueres van disparar balins i es va llançar alguna pedra en protesta per la detenció de delinqüents

Els Mossos d’Esquadra investiguen uns incidents al barri del Bon Pastor de Figueres, després que rebessin un avís per un contenidor que estava cremant. Segons avança el Diari de Girona i ha pogut confirmar l’ACN, els fets es van produir pels volts de les dues de la matinada del passat divendres. Tres patrulles – dues de la Guàrdia Urbana i una de Mossos – van anar fins a la plaça Doctor Fleming de la capital de l’Alt Empordà, conjuntament amb els Bombers.

Al arribar al lloc dels fets, un grup reduït de persones va disparar balins i un altre tipus de projectil que s’està investigant contra els agents i els cotxes que van quedar visiblement danyats. A més, també es van llançar algunes pedres. Els Bombers van poder sufocar l’incendi ràpidament i els incidents no van anar a més.

Ara els Mossos busquen els responsables dels trets, gràcies al visionat de les càmeres de seguretat que hi ha col·locades en vàries zones del barri del Bon Pastor.

Aquest incident va passar unes hores més tard que la Guàrdia Urbana detingués tres persones en un altre carrer d’un barri de la zona oest.

Comparteix la notícia

7 pensamientos sobre “Embocada de grups de delinqüents de Figueres als Mossos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings