
Cop d'efecte del Grup Gallo a Granollers
El Grup Gallo inverteix 15 milions en una nova planta de caldos naturals a Granollers
El Grup Gallo ha invertit 15 milions d’euros en una nova planta especialitzada en l’elaboració de caldos naturals a Granollers. Amb aquest projecte, la companyia ha explicat que tanca la implementació del Pla Industrial iniciat el 2020 i basat en l’especialització productiva de les seves quatre plantes, de les quals tres es troben a Catalunya.
A la seu de Granollers, el Grup Gallo elaborarà quatre caldos de pollastre, pollastre amb pernil, verdures i escudella i produir 140.000 litres al dia aprofitant totes les matèries primeres. L’entrada en funcionament del centre de caldos a Granollers, Gallo dona tancada la seva estratègia d’especialització productiva.
Així, la planta del Carpio (Còrdova) s’ha especialitzat en pasta seca, la de Granollers en fresc, plaques i caldos; a Esparreguera en aliments sense gluten i llegums; i a Sant Vicenç dels Horts en especialitats orientals Ta-Tung.
Segons Gallo, la seu de Granollers es convertirà en una “fàbrica puntera a nivell europeu”. “És una revolució que ens planteja un repte a nivell logístic, tecnològic i humà”, assegura la directora de la planta industrial vallesana, Montserrat Tort.