Una espanyola hiperventila quan veu Gonzalo Boye pel carrer: Destrossada perquè “va tan tranquilo”

Comparteix la notícia

Gonzalo Boye ha demostrat ser un excel·lent advocat

Gonzalo Boye esclata contra Salvador Illa

Gonzalo Boye esclata contra Salvador Illa

Comparteix la notícia

Gonzalo Boye ha demostrat ser un excel·lent advocat

L’Advocat del President Carles Puigdemont és Gonzalo Boye. El xilè ha demostrat ser un excel·lent professional i ha aconseguit posar cap per avall la justícia espanyola. Gràcies als seus moviments, mitja Europa qüestiona la imparcialitat del sistema judicial espanyol. Ha quedat clar novament a Itàlia, després d’Alemanya, Bèlgica, Escòcia, França, Suïssa, entre altres.

El President es pot moure per tot Europa, menys per Espanya. Igual que es poden moure pel continent els Consellers Clara Ponsatí i Toni Comín. Prova d’això és que van ser presents a Sardenya durant la vista a Sàsser que havia de decidir si la justícia italiana extradia o no el President.

És temut per jutges i fiscals i també per l’espanyolada, que sap que gràcies a ell, és molt difícil que Puigdemont acabi extradit a Espanya. És per això que normalment rep insults pel carrer. Ho explica l’actor Manel Barceló, que va presenciar l’escena en directe.

“Em trobo per la Diagonal a Gonzalo Boye i al costat mateix una dona plena de ràbia crida “Ese es el (insult) que defiende a Puigdemont. Y va tan tranquilo por la calle”. És una amenaça?

De seguida, molts seguidors de Barceló van comentar l’escena i li van preguntar si va intervenir. Ell es va sumar a la conversa i ho va negar, argumentant que la dona no es va encarar amb l’advocat. En aquest cas sí que ho hauria fet. Només va ser un comentari privat entre la parella però que demostra l’odi i la ràbia que li tenen.

1 pensamiento sobre “Una espanyola hiperventila quan veu Gonzalo Boye pel carrer: Destrossada perquè “va tan tranquilo”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings