Gonzalo Bernardos desesperat amb una piulada comparant-se amb un “perro vagabundo”

Gonzalo Bernardos fa el ridícul publicant una piulada en la qual es compara amb un gos

Comparteix la notícia
Gonzalo Bernardos

Gonzalo Bernardos

Gonzalo Bernardos fa el ridícul publicant una piulada en la qual es compara amb un gos

Els indults ja són una realitat. Nou presos polítics han sortit al carrer en llibertat però aquesta mesura de gràcia concedida pel Gobierno d’España no resol res. El procés d’independència és vigent i els independentistes no deixaran de ser-ho. A més, la sentència no s’ha anul·lat i la inhabilitació no s’ha revocat. Tot i això, unionistes i espanyolistes com Gonzalo Bernardos, no hi estan d’acord.

L’economista català ha publicat una piulada en la qual demostra seu malestar. És un missatge ben curiós i que ha rebut molts comentaris, ja que es compara amb un gos. Bernardos demana als espanyols ‘de bien’ que no es creguin les declaracions dels polítics independentistes que reneguen dels indults. Assegura que estan “encantats”. I conclou que “hoy es un dia de euforia para los independentistes y de pesimismo para los constitucionalistas catalanes”.

Faltava la cirereta, la comparació amb un gos. “Estamos más abandonados que un perro vagabundo”. És a dir, Bernardos creu que tots aquells i aquelles que no pensen com ell són com un gos sense amo. Un gos sense amo que necessita un amo que és l’Estado español que els digui què han de fer i quina és la línia repressiva a seguir contra els presos polítics.

Ara que han sortit de la presó i s’ha concedit l’indult arribarà la repressió del Tribunal de Comptes. No hem d’oblidar que amb els indults no acaba res. Hi ha milers de catalans que pateixen la repressió política i judicial amb múltiples causes obertes, amb l’amenaça d’embargament del seu patrimoni.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “Gonzalo Bernardos desesperat amb una piulada comparant-se amb un “perro vagabundo”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings