La indirecta del Gobierno de España vinculant l’independentisme amb els delictes d’odi

El Gobierno de España vincula l'”apaivagament” del clima polític a Catalunya a una caiguda dels delictes d’odi

Comparteix la notícia
Isabel Rodríguez, La indirecta del Gobierno de España vinculant l'independentisme amb els delictes d'odi

Isabel Rodríguez, portaveu del Gobierno de España

El Gobierno de España vincula l'”apaivagament” del clima polític a Catalunya a una caiguda dels delictes d’odi

La portaveu del govern espanyol, Isabel Rodríguez, ha fet referència aquest dimarts a les dades de la memòria anual de la Fiscalia General de l’Estat per vincular l'”apaivagament” del procés a una caiguda dels delictes d’odi per motius ideològics.

En roda de premsa posterior al Consell de Ministres Rodríguez ha destacat que segons les dades “des que s’està apaivagant el clima polític a Catalunya estan descendint les investigacions i han caigut els delictes d’odi motivats per ideologia a Barcelona amb un 62% i al territori nacional un 27%”.

“Això és rellevant, és la senda que persegueix el govern, la del retrobament entre catalans millorant la convivència”, ha dit. Rodríguez no ha aclarit les dues incògnites que envolten la pròxima reunió de la taula de diàleg entre els dos governs, que s’hauria de celebrar la pròxima setmana, però que encara no té ni data concreta ni tampoc designats els representants del govern espanyol que hi assistiran.

Segons la portaveu en aquests moments els dos governs continuen “intercanviant informació” i “conciliant agendes”, a més de treballar en les qüestions que hauran de formar part de l’ordre del dia. Ha insistit en “l’aposta ferma” del seu govern “pel diàleg, el retrobament i per bastir ponts”.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings