[VÍDEO]: El Gaudí de xocolata que triomfa a la pastisseria dels germans Rodellas

Comparteix la notícia

Els Germans Rodellas creen un Gaudí de Xocolata

Germans Rodellas
Comparteix la notícia

Els Germans Rodellas creen un Gaudí de Xocolata

La Pastisseria Rodellas de Sant Celoni ha volgut sumar-se a l’acte dels premis Gaudí i ha elaborat 120 estatuetes de xocolata, per a tots els convidats i convidades a la gala dels Gaudí que se celebra aquest diumenge. Els germans Rodellas, en Jordi i en Marc Rodellas han convertit el premi en una escultura de xocolata. Són escultures realment precioses. Una obra d’art i també de gastronomia.

El programa Tot es Mou, que presenta Helena Garcia Melero cada tarda a TV3, va enviar un equip de reporters a fer-los una entrevista i a veure el procés d’elaboració d’aquestes estàtues de xocolata. És una feinada però que val la pena fer-la. A més de ser una xocolata amb una excel·lent qualitat, també es una manera divertida d’homenatjar no només la nostra cultura sinó un gran arquitecte que va ser clau pel desenvolupament de la ciutat de Barcelona.

La pastisseria la trobareu al carrer Sant Pere 5 de Sant Celoni (Vallès Oriental). És un negoci familiar, de pastisseria tradicional on també s’hi poden trobar altres productes de tota la vida. Torrons, neules, tortells, braços de gitano i postres de tot tipus. Els assistents a la gala en van quedar encantats, igual que tots els espectadors de la Televisió de Catalunya, a qui se’ls va fer la boca aigua.

Jordi Rodellas va explicar quin era el procés d’elaboració. Tenien un motlle de l’estatueta i va explicar que la xocolata té un 70% de cacau. Van haver de fer 120 estatuetes. 120 Gaudi de Xocolata que van anar a parar a la Gala que es va celebrar al MNAC de Barcelona. Una gala molt reivindicativa, en què els principals actors i actrius catalanes van demanar a les institucions més recursos a favor de la cultura catalana i en català.

Germans Rodellas

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings