Tot un senyor: Això farà Piqué si finalment Xavi creu que no té lloc a l’equip titular

Piqué medita la seva retirada

Comparteix la notícia
Gerard Piqué, FC Barcelona

Gerard Piqué, FC Barcelona

Piqué medita la seva retirada

Gerard Piqué és, sense cap mena de dubte, un dels jugadors més importants del FC Barcelona. És un gran capità dins i fora del camp. És un home de club, estima el Barça i el Barça l’estima a ell. Té 34 anys i porta tota la seva vida a l’elit. Va començar a la cantera, a les categories inferiors blaugranes i va buscar sort en altres equips com el Saragossa i el Manchester United. Quan havia madurat, va tornar. Ara es planteja plegar.

L’arribada de Xavi Hernàndez a la banqueta seria el detonant d’aquesta decisió. Són molt amics, però al camp no hi ha amics que valguin. El terrassenc està disposat a fer tota una revolució i vaques sagrades com Piqué, Sergio Busquets, Sergi Roberto o Jordi Alba podrien anar fora. Qui té més números dels quatre és Piqué, ja que a la seva posició té molta competència: Ronald Araujo, Èric Garcia, etc.

El central català sempre ha explicat que es vol sentir important, que no vol ser una crossa pel Barça, de manera que si ha de seure a la banqueta, se n’anirà. “No acceptaré retirar-me sent suplent”, va explicar en una entrevista concedida a La Vanguardia. “A veure, si són els tres mesos últims d’una temporada i em toca, doncs bé. Però un any sencer a la banqueta? No, no em ve de gust”, va insistir.

Una possibilitat és que fitxi per l’Inter Miami de David Beckham. Seria una jubilació daurada abans de tornar al Barça, probablement com a President. La seva dona, Shakira Mebarack, sempre ha mostrat la seva predisposició a anar a viure als Estats Units i, en especial, a Miami.

Comparteix la notícia

2 pensamientos sobre “Tot un senyor: Això farà Piqué si finalment Xavi creu que no té lloc a l’equip titular

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings