Gerard Piqué diu això sobre anar al Real Madrid

La resposta de Gerard Piqué es fa viral

Comparteix la notícia
Gerard Piqué a Nexes

Gerard Piqué a Nexes

La resposta de Gerard Piqué es fa viral

El jugador del FC Barcelona, Gerard Piqué, després de molta incertesa, va acceptar concedir una entrevista a El Hormiguero d’Antena 3. El central català va ser entrevistat pel controvertit Pablo Motos, un moment que va generar molta expectació. La possible censura de la primera entrevista per part de Xavi Hernàndez, va motivar que l’audiència esperés amb encara més ganes l’aparició del futbolista.

Piqué va valorar l’arribada del nou entrenador. Va reconèixer que el tècnic ha imposat noves normes i va assegurar que el compliment d’aquestes són necessàries pel bon funcionament de l’equip. També va insistir, almenys davant les càmeres, que no és veritat que el terrassenc s’oposés a l’entrevista i va deixar clar que el fet de ser allà present era totalment consentit i no una rebel·lia.

Qui és un dels millors centrals de la història del Barça (juntament amb Carles Puyol) va parlar de l’adéu de Messi, del seu projecte al capdavant de l’Andorra i també de la Copa Davis. En aquest sentit, va tornar a repetir aquelles declaracions en què elogiava la ciutat de Madrid, el tarannà dels seus habitants, la seva oferta cultural, gastronòmica, esportiva, etc.

De Messi, va explicar que li va doldre molt la seva sortida i que no se l’esperava. Va explicar que es coneixen des que tenien 13 anys i que han viscut moltes coses junts. També va celebrar que se li hagi atorgat la setena Pilota d’Or, un a fita que demostra que és el millor jugador el món.

Precisament, parlant de Madrid, li van preguntar sobre el Real Madrid i sobre la possibilitat (remota) que el jugador acabés vestint de blanc. La seva resposta va ser senzillament espectacular: “prefereixo morir abans de ser del Reial Madrid”. Clar i català. Ni per tots els diners del món. ‘Trancas y Barrancas’ insistien i van acabar preguntant: “y la enterna juventud”. La resposta de Piqué va ser excel·lent.

Comparteix la notícia

2 pensamientos sobre “Gerard Piqué diu això sobre anar al Real Madrid

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings