Gran gest de Piqué a favor d’una tenista xinesa desapareguda

Comparteix la notícia

Piqué se suma a la campanya a favor de Peng Shuai

Gerard Piqué parla del seu no matrimoni amb Shakira

Gerard Piqué parla del seu no matrimoni amb Shakira

Comparteix la notícia

Piqué se suma a la campanya a favor de Peng Shuai

L’ex número 1 del món de tennis en versió de dobles, Peng Shuai, està desapareguda des del passat 2 de novembre. Una ‘desaparició’ que ha captat l’atenció de tota la premsa internacional (esportiva i generalista) perquè hi ha molts dubtes sobre la voluntarietat d’aquesta desaparició i moltes sospites que es tracti d’una desaparició forçada i totalment orquestrada.

A més, aquesta desaparició coincideix en el temps amb la denúncia de Shuai a l’exviceprimer ministre Zhang Gaoli d’abús sexual. És per això que cada vegada són més les veus que consideren que l’exdirigent està implicat amb aquesta desaparició. Tant és així que la WTA (Women’s Tennis Association) o Amnistia Internacional han denunciat aquest cas i han demanat una prova de vida.

El jugador del FC Barcelona i organitzador de la Copa Davis, Gerard Piqué, també segueix aquest assumpte de ben a prop i també ha mostrat la seva preocupació a través de xarxes socials.

Hem de recordar que Peng Shuai va escrire fa uns dies un e-mail adreçat a Steven Simon, president de la WTA, en el qual afirmava que estava descansant a casa i que no certa l’acusació d’abús sexual contra Zhang Gaoli. Tot i això, ningú es creu aquesta versió i són molts els que pensen que la tenista està retinguda i que no pot expressar lliurement la seva opinió.

No té cap sentit que hagi canviat la seva opinió en tan pocs dies. També fa sospitar l’estructura i la forma del comunicat. No són unes paraules que es farien servir per demanar calma a la població, sabent que tot el món està pendent d’ella.

1 pensamiento sobre “Gran gest de Piqué a favor d’una tenista xinesa desapareguda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings