[FOTO]: Nou look de Gerard Piqué

Gerard Piqué apareix molt canviat

Comparteix la notícia
Gerard Piqué

Gerard Piqué

Gerard Piqué apareix molt canviat

El jugador del FC Barcelona, Gerard Piqué, després de passar unes vacances que feien enveja al costat de Shakira i dels seus fills, ha tornat a la feina. I ho ha fet ben canviat. Sense barba. El central català se l’ha afaitat i llueix un ‘look’ molt diferent. S´ha tret anys de sobre. Tot i això, els seus seguidors no es posen d’acord en decidir si ha millorat o, pel contrari, ha empitjorat.

Sempre s’ha dit que Piqué semblava més jove de l’edat que realment té. Doncs ara, encara més. El futbolista del Barça és nascut l’any 1987 i té 34 anys. Ara s’ha convertit en un adolescent. Molts companys han destacat la imatge i l’han comentat. Entre ells, l’exporter del Real Madrid i de la Selección española, Gerard Piqué ha volgut comentar i ha fet conya de l’aspecte.

A més, Jordi Basté, Marc Bartra, Marc Crosas, David de Gea i molts altres també han volgut comentar o deixar emoticons per explicar la seva sorpresa. Tots ells fan referència al caràcter juvenil o infantil del jugador del FC Barcelona. A xarxes, pensen que el canvi no afavoreix Piqué. Els agradava més abans. Amb barba. El trobaven més atractiu.

Gerard Piqué
Gerard Piqué
Comentaris a Piqué
Comentaris a Piqué

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “[FOTO]: Nou look de Gerard Piqué

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings