[FOTO]: Gerard Piqué torna a canviar de look

Segon canvi de look de Gerard Piqué en molt pocs dies

Comparteix la notícia
Gerard Piqué, FC Barcelona

Gerard Piqué, FC Barcelona

Segon canvi de look de Gerard Piqué en molt pocs dies

El jugador del FC Barcelona Gerard Piqué ja torna a entrenar-se amb el FC Barcelona i amb la resta dels seus companys. De fet, l’hem vist molt content i somrient al costat del Riqui Puig, a qui ha fet bromes sobre la seva semblança a l’històric Van Persie. Segons el central català, amb el nou tallat de cabell el jove de Matadepera s’assembla al futbolista holandès.

Parlant de canvis de look, Piqué va aparèixer aquest estiu sense barba i totalment afaitat. Una imatge que va causar molt d’impacte a xarxes socials i que els usuaris d’aquestes no es posaven d’acord sobre la millora o no. Doncs ara, ha tornat a aparèixer diferent. A més del la barba, també té els cabells curts. Fa uns dies, sense barba, cabells més llargs. Ara, sense barba, cabells més curts.

Sembla un joc perquè diferents jugadors del FC Barcelona no paren de publicar fotos. Piqué, Riqui Puig, etc. I també Shakira. La cantant colombiana va acceptar aquest repte i es va fer una foto de molt a prop i sense maquillatge. La cantant de 44 anys continua sent molt guapa. No en teníem cap dubte. igual que els altres quatre futbolistes que apareixen a la foto: Piqué, Sergi Roberto, Riqui Puig i Jordi Alba.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings