La foto que Gerard Piqué té de fons de pantalla

Gerard Piqué porta els seus fills al mòbil

Comparteix la notícia
Gerard Piqué

Gerard Piqué

Gerard Piqué porta els seus fills al mòbil

Des que va marxar Leo Messi, probablement, Gerard Piqué és un dels jugadors més importants de l’equip. No només a nivell esportiu, sinó també institucional i de representació de club. Té 34 anys i és un gran esportista. Juga bé de defensa i també a l’atac. Domina el joc de peus però també marca gols amb el cap. Compagina la seva passió pel futbol amb els seus projectes empresarials.

L’últim ha estat amb Ibai Llanos. El Mundial de Globus que s’ha celebrat a Port Aventura i que ha comptat amb participants de diferents punts del món. En una de les fotos, s’ha pogut captar quina és la foto que Piqué porta de fons de pantalla al mòbil. Hi apareixen els seus fills, Sasha i Milan, de 8 i 6 anys.

Sasha apareix al seu mòbil. És clavat al seu pare. En canvi, l’altre germà té més similituds amb la mare. La imatge no ha passat desapercebuda a xarxes socials i Twitter i Instagram s’han omplert de missatges que felicitaven Piqué per tenir un fill tan bonic i per portar-lo amb orgull al fons de pantalla.

És habitual veure imatges dels dos germans a xarxes socials i també de la seva mare. Sempre que poden fan excursions de caps de setmana i practiquen molt d’esport. També cuinen a casa seva. Tot i que la gastronomia, sembla que no és el seu fort.

Comparteix la notícia

2 pensamientos sobre “La foto que Gerard Piqué té de fons de pantalla

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings