BOMBA: Gerard Piqué farà això a Antena 3 malgrat s’havia dit el contrari

Gerard Piqué participarà a El Hormiguero

Comparteix la notícia
Gerard Piqué

Gerard Piqué

Gerard Piqué participarà a El Hormiguero

L’arribada de Xavi ha canviat moltes coses. O les vol canviar. L’entrenador terrassenc va aterrar al Camp Nou amb les idees clares, amb il·lusió i amb ganes d’imposar normes i disciplina. A partir d’ara, els jugadors esmorzen i dinen la ciutat esportiva amb l’objectiu de controlar la seva alimentació i també han d’arribar molt abans als entrenaments per preparar elements tàctics del partit.

L’exjugador del FC Barcelona va demanar els jugadors que donessin el 100% de cadascú i que deixessin de banda altres interessos o projectes personals. No va esmentar el seu nom, però estava clar que era un dard adreçat al futbolista Gerard Piqué, que està molt involucrat en projectes personals que, inconscientment, l’evadeixen de l’equip (Copa Davis, l’Andorra, els Globus, etc.).

Precisament el central havia de ser un dels convidats del programa d’Antena 3, El Hormiguero, que presenta Pablo Motos. L’entrevista va ser cancel·lada i tothom va especular amb la possibilitat que fos cosa de Xavi, que hagués vetat el viatge a Madrid. Ara, hem sabut que l’entrevista es farà. No sabem si l’egarenc hi està d’acord o no, però el cas és que hi haurà polèmica.

D’aquesta manera, Pablo Motos comptarà amb la presència de Piqué el dia 30 de novembre. En principi, el tema central de l’entrevista és la Copa Davis de tennis, però, evidentment, el periodista li preguntarà sobre l’arribada de Xavi i com aquesta ha canviat la vida dels jugadors.

És evident que un viatge a Madrid, entre setmana, trenca el ritme dels entrenaments i no afavoreix el descans del jugador. D’altra banda, estem parlant d’un programa polèmic i d’un presentador polèmic, amb uns valors que poc s’ajusten als valors que ven el FC Barcelona a la Masia. L’exemple més clar és la seva catalanofòbia i la seva simpatia amb personatges com Isabel Díaz Ayuso o Santiago Abascal.

Comparteix la notícia

2 pensamientos sobre “BOMBA: Gerard Piqué farà això a Antena 3 malgrat s’havia dit el contrari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings