Rufián emocionat perquè Pablo Iglesias treballarà als mitjans del règim del 78… i s’emmiralla en ell

Gabriel Rufián celebra les noves feines de Pablo Iglesias

Comparteix la notícia
Gabriel Rufián

Gabriel Rufián

Gabriel Rufián celebra les noves feines de Pablo Iglesias

L’exvicepresident del Gobierno d’España, Pablo Iglesias, portava anys criticant els principals mitjans de comunicació catalans i espanyols (fins i tot, aquells afins) perquè considerava que formaven part de les elits econòmiques de la societat i que estaven al costat dels poderosos. A ell, com a representant d’un partit d’esquerres que ‘defensava’ el moviment obrer i els més desfavorits’, li tocava fer aquesta crítica.

Ara que ha abandonat la política activa, ha decidit tornar a la Universitat (a la UOC) i també a diferents mitjans de comunicació tradicionals, és a dir, que neixen del règim del 78 que tan critica (o criticava). D’aquesta manera, Iglesias serà tertulià de Rac1, una ràdio que depèn del Grupo Godó, és a dir, de l’aristocràcia espanyola. Per altra banda, l’han endollat a la Cadena Ser, un mitjà del Grupo Prisa, un de les empreses editorials més importants de l’Estado espanyol i que també neix del règim del 78.

El portaveu d’ERC al Congreso de los Diputados, Gabriel Rufián, s’ha mostrat molt emocionat per l’elecció d’Iglesias de fer allò que tant criticava en el passat, és a dir, deixar la política activa per entrar a formar part d’una empresa privada. Potser algú es pensa que són del mateix partit, però esteu ben equivocats. Pertanyen a formacions polítiques diferents, ambdues autonomistes.

El republicà continua fent mèrits per fitxar pels Comuns o pel PSOE. Igual que en els últims temps hi ha hagut sortides de Ciudadanos en direcció al PP, també és molt possible que hi hagi baixes d’ERC en direcció cap a altres formacions.

Comparteix la notícia

2 pensamientos sobre “Rufián emocionat perquè Pablo Iglesias treballarà als mitjans del règim del 78… i s’emmiralla en ell

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings