OK Diario aplaudeix Gabriel Rufián per un atac contra el President Puigdemont

Gabriel Rufián rep l’admiració d’Ok Diario

Comparteix la notícia
Gabriel Rufián

Gabriel Rufián

Gabriel Rufián rep l’admiració d’Ok Diario

El President Carles Puigdemont està gaudint d’unes merescudes vacances. Durant aquest estiu, igual que ha passat a Catalunya, la vida parlamentària europea ha estat interrompuda i el President ha pogut gaudir d’una de les seves passions: la cuina. Ha elaborat un allioli que fa una pinta increïble. Veient la imatge ja ens podem imaginar que deu tenir un gust i una aroma increïbles.

La imatge ha provocat moltes reaccions a xarxes socials. Mentre alguns el felicitaven o li donaven ànims per seguir treballant a favor del país i de la independència, altres, com Gabriel Rufián, li recriminaven la seva actitud i, fins i tot, se’n reien d’ell. “Cal confiar”, deia un tuiraire. I el republicà compartia el missatge.

Què vol dir Rufián compartint aquest missatge? Se’n riu d’un usuari que confia en el President Carles Puigdemont? Deu confiar més en aquells que impulsen una taula de diàleg sense cap garantia d’èxit, sabent que és una pèrdua de temps i que no s’aconseguirà res amb aquestes negociacions.

El diari espanyol i espanyolista Ok Diario, dirigit pel periodista ultra Eduardo Inda, s’ha fet ressò d’aquest fet i ha aplaudit el polític autonomista, deixant clara la seva admiració cap a ell. “Se burla de Puigdemont”. A Espanya estan feliços per la divisió de l’independentisme i per aquest gir, ja no recent, d’ERC.

Titular Ok Diario
Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “OK Diario aplaudeix Gabriel Rufián per un atac contra el President Puigdemont

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings