Greu falta de respecte de Gabriel Rufián a les víctimes dels atemptats del 17-A

Gabriel Rufián no sap quin dia van tenir lloc els terribles atemptats

Comparteix la notícia
Gabriel Rufián

Gabriel Rufián

Gabriel Rufián no sap quin dia van tenir lloc els terribles atemptats

El portaveu d’ERC al Congreso de los Diputados, Gabriel Rufián, va arribar al parlament dels espanyols assegurant que divuit mesos més tard abandonaria la butaca. Tot i això, han passat anys i panys i encara continua cobrant un sou públic que paguen tots els catalans, concretament 126.582,68 euros anuals, segons el portal de transparència. Un sou totalment desorbitat tenint en compte la mitjana de la població catalana.

Rufián, tot i cobrar aquests diners, desconeix quin dia van tenir lloc els terribles atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils en els quals, presumptament i segons el comissari Villarejo, el CNI hi estava implicat. El polític autonomista considera que aquest succés va tenir lloc el 10 d’agost i no pas el 17 d’agost. No és un error, ja que la dada errònia es repeteix fins a tres ocasions.

Aquest document s’ha fet viral a xarxes socials i els tuitaires han coincidit a destacar el passotisme i la falta de compromís de Gabriel Rufián. Els catalans es mereixen polítics, com a mínim, que coneguin quin dia van tenir lloc els atemptats.

També és probable que sigui una errada feta per algun assessor o algun col·laborador, però aquest fet no l’eximeix de culpa. Els 126.582,68 euros cobreixen perfectament la tasca de revisar tots aquets documents que elaboren els seus ajudants. No fer-ho denota una greu falta de compromís cap al poble que representa.

El President Carles Puigdemont i la Presidenta Laura Borràs es van mostrar molt contundents contra l’Estado español i van anunciar importants mesures, que es prendran els propers dies. Les declaracions de Villarejo, en les que acusava el CNI d’haver participat activament en l’atemptat i de no haver calculat bé les conseqüències, no pot quedar impune. Si el CNI en tenia coneixement, vol dir que altes esferes del Govern, també.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings