Surt a la llum una surrealista història de Froilán a un karaoke

Froilán la va fer grossa en un local de karaoke

Comparteix la notícia
Froilán

Froilán

Froilán la va fer grossa en un local de karaoke

Felipe Juan Froilán de Todos los Santos de Marichalar y de Borbón, conegut pel gran públic com “Froilán” i per la família i amics com a “Pipe”, és un dels personatges més controvertits de la monarquia borbònica. I tenint en compte el què tenen alla dins, això és un autèntic mèrit. Froilán és en el nét gran del Campechano i senyora i des de ben petit ha tingut un caràcter (per dir-ho d’una manera suau) entremaliat. Els seus cops a altres nens i nenes al casament de l’aleshores Príncipe de Asturias i Letizia Ortiz es van fer virals en una època on Youtube era incipient i no existien Twitter ni Facebook.

Més crescudet encara van arribar més problemes. Repetint curs una vegada darrera l’altra, disparant-se al peu, encarant-se amb la Policia, incomplint la normativa anti-covid. Fins i tot es va parlar d’una possible detenció i que algú ho va “afinar”. Les anècdotes es compten per centenars i ara n’hem conegut una de nova. No és res delictiu ni inapropiat però demostra el nivell i l’extravagància del personatge.

Ho expliquen a un programa d’una televisió espanyola. El fill gran d’Elena de Borbón es va presentar a un karaoke. Ja era de matinada i sembla ser que anava amb alguna copa de més. Hi anava tot sol. I va passar això: “Llegó solo, sin amigos, y en vez de coger el micrófono y subir al escenario se dedico a ir de mesa en mesa haciéndose amigos”.

Al cap d’una estona van arribar unes amigues i el van “rescatar”. Mentre Froilán continua pel mal camí, la seva germana ha trobat “feina”. Ara es dedica anar a a festes i festeses. Cobra 3000 euros. Com si fos una concursant de Gran Hermano o de Mujeres y Hombres y Viceversa. I pel què sembla li va prou bé. Borbón S.A.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings