Frenkie de Jong sentenciat: Es vendrà si arriba aquesta oferta mínima

Frenkie de Jong podria sortir del Barça l’estiu vinent

Comparteix la notícia
Frenkie de Jong

Frenkie de Jong

Frenkie de Jong podria sortir del Barça l’estiu vinent

Aquesta és la tercera temporada de Frenkie de Jong. El FC Barcelona el va fitxar procedent de l’Ajax d’Amsterdam com un gran jugador i com un dels millors futbolistes del món. El Barça va pagar 75 milions d’euros més 11 milions més amb variables, però el jugador està molt per sota de les expectatives i de les previsions. Si els primers partits d’aquesta temporada semblava que explotava, al cap de poc es va veure que tot continuava igual.

Té 24 anys i, en teoria, més experiència que altres jugadors com Gavi, Nico, Pedri, etc. Tots aquests jugadors de la Masia, alguns d’ells menors d’edat li passen la mà per la cara i l’avancen per l’esquerra, per la dreta i per tots costats. Un fet que demostra que per construir un futur no cal anar-lo a buscar a fora. El model de futbol base del FC Barcelona, amb la Masia com a eina educació futbolística i personal, és un model d’èxit.

El Barça es plantejaria una venda si arriba una oferta que superi els 70 milions d’euros. Hem de recordar que el neerlandès té una clàusula de rescissió de 90 milions d’euros, així que una oferta que s’acosti als setanta milions seria considerada positiva, ja que es recuperaria part de la inversió i, a més, es prescindiria d’un jugador que cobra bastant en relació al nivell que ofereix. Un dels equips interessats és el City de Guardiola, que pagaria els 90 milions de la clàusula.

El mig del camp està perfectament cobert amb aquests grans jugadors de la Masia. Nico, Pedri, Sergio Busquets, etc., tenen el nivell suficient com per ocupar el lloc de De Jong, que no arriba al pèssim nivell de l’altre De Jong, però déu n’hi do.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “Frenkie de Jong sentenciat: Es vendrà si arriba aquesta oferta mínima

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings