[FOTOS]: Tomàs Molina la fa grossa a TV3 amb tothom de vacances

Tomàs Molina és un dels més mítics i estimats de TV3

Comparteix la notícia
Tomàs Molina

Tomàs Molina

Tomàs Molina és un dels més mítics i estimats de TV3

Normalment els homes i les dones que presenten els programes del temps passen força desapercebuts. No passa el mateix a Catalunya. Alfred Rodríguez Picó, Francesc Mauri i, sobretot, Tomàs Molina. N’hi ha i n’hi ha hagut molts més però aquests tres són els més mítics. En el cas de Tomàs Molina la seva imitació al Polònia encara li ha fet guanyar més seguidors però és evident que, per sí sol, ja en tenia molts. Bon comunicador, divertit i directe. No només és el presentador del Temps.

Participa a molts més programes i al seu Instagram demostra una faceta còmica que encara el fa més especial. Fins i tot quan s’ha de quedar a TV3 malgrat que la gran majoria de companys estan de vacances. TV3 està deserta i Tomàs Molina aprofitar per “fer-se’n l’amo”. I el resultat és sensacional, amb diverses fotos que han tingut un gran èxit a xarxes socials i que han fet petar de riure als seus milers de seguidors. La xifra és important i això que fa pocs mesos que se’l va obrir.

La zona del Telenotícies, i aquí s’hi inclou el Temps, és a la planta baixa (no confondre amb el programa caríssim de Ricard Ustrell, un dels elements clau de l’espanyolització de TV3) i Tomàs Molina aprofita per escombrar. Aquestes són les fotos que ha penjat:

tomas molina mudança ig
tomas molina redaccio IG

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings