[FOTOS]: Pintades homòfobes en la Lengua del Imperio a una escola del Vendrell

Uns vàndals cremen una bandera multicolor i amenacen amb més accions homòfobes

Comparteix la notícia
Pintades homòfobes en la Lengua del Imperio a una escola del Vendrell

Policia Local del Vendrell

Uns vàndals cremen una bandera multicolor i amenacen amb més accions homòfobes

Aquest dilluns han aparegut dues pintades contra el col·lectiu LGTBI en un passatge situat entre l’institut Baix Penedès i l’escola Pau Casals del Vendrell, a la zona escolar del municipi. Els grafits arriben després que divendres els mateixos vàndals cremessin una bandera multicolor que hi havia penjada a l’institut.

“Això és un avís. La propera vegada que poseu aquesta mariconada, serà pitjor”, han escrit – en castellà, això sí – els autors en una de les pintades. En un segon grafit, descriuen les sigles LGTB com a “Los Gilipollas Trastornados Bisexuales”.

El regidor de Polítiques de Gènere i Igualtat del Vendrell, Christian Soriano, ha condemnat els fets: “És un atac molt greu en un espai que hauria de ser símbol de llibertat i tolerància”. El govern municipal i representats de tots els grups polítics han convocat aquest dimarts els mitjans de comunicació per mostrar una repulsa unànime.

Imatge d’una pintada contra el col·lectiu LGTBI apareguda a la zona escolar del Vendrell, publicada el 8 de juny del 2021. (Horitzontal)
Detall d’una pintada contra el col·lectiu LGTBI a la zona escolar del Vendrell. Imatge publicada el 8 de juny del 2021. (Horitzontal)
Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “[FOTOS]: Pintades homòfobes en la Lengua del Imperio a una escola del Vendrell

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings