[FOTO]: Felipe VI fa un “Campechano” i es fa viral

Felipe VI rep a xarxes

Comparteix la notícia
Felipe VI

Felipe VI

Felipe VI rep a xarxes

Juan Carlos I, més conegut com “el Campechano”, té un llarg historial d’amants. Les històries que s’expliquen són pròpies d’una pel·lícula esbojarrada. Recentment hem conegut, a través del sinistre Comisario Villarejo, que van haver de donar-li hormones femenines per rebaixar els seus instints sexuals. Sense gaire èxit, per cert. La naturalesa Borbón no es pot controlar. L’ex rei espanyol té un bon historial però els seus avantpassats no es queden enrere. Tant homes com dones.

De fet, Isabel II va tenir múltiples amants i el seu fill Alfonso XII (rebesavi de Felipe VI) podria ser il·legítim i a Espanya podria estar governant la dinastia Puigmoltó. El marit d’aquella reina també eran Borbón (eren cosins) i per això es conserva el cognom però la realitat podria ser ben diferent. Qui sembla que no és faldiller és Felipe VI però ara apareix una foto que comenta Patrycia Centeno, experta en imatge i llenguatge corporal. El comentari és ben clar:

La publicació ha tingut una enorme repercussió a les xarxes socials i els comentaris han deixat com un drap brut Felipe VI: “Sembla un assetjador. Que li estigui dient: -Oye guapaaa estudias o trabajas”.

Un altre el comparava amb Don Juan Carlos: “Com el pare”.

I no se n’amaguen: “Lo curiós és que hi ha molta gent i ells semblen estar al seu món . Ningú se’ls mira. Deu ser vox populi ja! El tema és que encara n’haurem de mantenir una altra i si és tant del morro fi com la primera , necessitaran ampliar els pressupostos de la família”.

Finalment, una usuaria parla de la “feina” dels Borbons: “Dona, de tota la vida, les pulsions borbòniques són irrefrenables. A més tenen una vida molt avorrida, només hi són per a garantir Lunidadespaña”.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “[FOTO]: Felipe VI fa un “Campechano” i es fa viral

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings