Cop d’efecte d’aquesta empresa catalana als Estats Units

Fluidra, empresa catalana, compra el fabricant de piscines estatunidenc SR Smith per uns 200 MEUR

Comparteix la notícia
Cop d'efecte d'aquesta empresa catalana als Estats Units

Fluidra

Fluidra, empresa catalana, compra el fabricant de piscines estatunidenc SR Smith per uns 200 MEUR

Fluidra ha anunciat aquest dimecres la compra del fabricant de piscines estatunidenc SR Smith, especialitzat en la producció i distribució d’equipament exterior per a piscines comercials i residencials. L’operació s’ha tancat per 240 milions de dòlars (203 MEUR) i ha estat finançada íntegrament amb les línies de crèdit i deute existents, segons ha informat el grup en un comunicat remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Amb aquesta adquisició, l’empresa catalana amb seu a Sant Cugat del Vallès ha revisat les seves previsions de creixement pel 2021 a l’alça. Un cop completada la compra de SR Smith, Fluidra augura un increment de les vendes d’entre el 37% i el 42% interanual, cinc punts més respecte a les previsions inicials. L’operació també generarà sinergies per més de 10 milions de dòlars (8,5 MEUR) durant els pròxims tres anys, mentre que el cost de la integració es xifra en una inversió única de 6 milions de dòlars (5,1 MEUR).

Segons la compayia, la incorporació de SR Smith reforçarà la presència de Fluidra al segment de materials exteriors de piscines i accessoris, una cartera de productes que es complementa “a la perfecció” amb la seva oferta actual. “L’adquisició no només ens acosta al mercat nord-americà, sinó que ens impulsa; l’àmplia cartera de productes de SR Smith accelerarà el nostre creixement en els segments de piscina comercial i residencial i ens permetrà servir millor als nostres clients dels Estats Units i de tot el món”, ha subratllat el conseller delegat de Fluida, Bruce Brooks.

Fundada l’any 1932, SR Smith és una empresa amb seu a la localitat de Canby, a l’estat d’Oregon. El grup té diferents plantes de producció als Estats Units i Austràlia i compta amb una xarxa de distribuïdors que s’estén per l’Amèrica del Nord, Oceania i Europa. Fins ara, l’empresa pertanyia a Champlain Capital, un fons de capital risc estatunidenc amb seu a Boston i San Francisco.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings