Finalment no hi haurà fitxatge vintage al Barça

S’esvaeix el fitxatge de Dani Alves

Comparteix la notícia
Barça

Barça

S’esvaeix el fitxatge de Dani Alves

Els últims dies s’havia parlat molt del retorn de Dani Alves com a jugador del FC Barcelona. L’extrem dret va ser un dels millors jugadors del Barça de Guardiola i va ser una peça clau per aconseguir el triplet l’any 2009. De fet, la seva arribada procedent del Sevilla va marcar un abans i un després i va se a partir de la tardor de 2008 que l’equip es va recuperar del final de l’època Rijkaard.

Té 38 anys i no té equip de manera que si arribés, la seva incorporació es produiria el mes de gener i vindria com a agent lliure. Segurament no seria titular, ja que la seva veterania i la seva experiència no són elements prou importants com per lluitar amb la joventut d’altres jugadors.

Ell mateix s’ha ofert i Xavi ha valorat el seu fitxatge. El vam poder veure al Camp Nou durant el partit de Champions League que va enfrontar el FC Barcelona amb el Dinamo de Kiev, fet que va fer especular els aficionats del Barça, que estan dividits sobre la idoneïtat de la seva incorporació.

El jugador vintage, però, s’allunya del Camp Nou en les darreres hores. Segons algunes fonts, la directiva i Xavi Hernàndez haurien descartat, de manera consensuada, que Alves no té lloc a la plantilla actual del Barça. Potser exercint un altre càrrec, però no sobre la gespa.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “Finalment no hi haurà fitxatge vintage al Barça

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings