Un cuñado de First Dates diu que els catalans “son muy raros” perquè parlen català

Odi contra Catalunya a First Dates

Comparteix la notícia
First Dates

First Dates

Odi contra Catalunya a First Dates

Costa d’entendre, però el programa First Dates té una gran audiència a l’Estado español i és un èxit. Una parella, formada per un home i una dona, dos homes o dos dones, tenen una trobada en un restaurant i comparteixen un dinar o un sopar. Aprofiten l’àpat per parlar i per conèixer-se. Podríem dir que és una mena de Tinder televisat, per a aquelles persones que els agrada ensenyar-se i busquen notorietat.

Evidentment, el programa vol salsa i fa els càstings pertinents per trobar el millor de cada casa. Persones amb inquietuds especials, gent que no treballa i tampoc en té ganes, independentistes, espanyolistes, etcètera. “Yo soy independentista de Catalunya“, deia la Kiera, una dona de 35 anys de Tarragona, professora d’anglès, però que no ha nascut a Catalunya. El seu company de taula no se’n sabia avenir.

La història de la noia és d’allò més interessant. Va néixer a Hong Kong, de pare de Zimbabwe i mare de Gal·les. Quan va arribar a l’Estado español, va viure a Cantàbria, Astúries i Andalusia. I després va anar a parar a Tarragona. Son muy raros“, deia el noi en referència als catalans. “Si les hablas en catalán te entienden, pero siempre te responden en castellano“, afegia el noi, sense coneixement de causa, ja que és més aviat el contrari.

El mastegot final de la noia és increïble: “Nunca saldría con un chico que llevara la pulserita con la bandera española”. El noi no la portava, però a jutjar pels comentaris que deixava anar la podria haver portat perfectament. Ara normalment, aquesta ‘pulserita’ va acompanyada de color verd, ja que és típica dels votants de VOX. La porten Santiago Abscal, Iván Espinosa de los Monteros i companyia. Segur que tots aquests també pensen que els catalans son “raritos”.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings