[VÍDEO]: Els fills de Piqué i Shakira futurs aspirants a participar al mundial de Globus

Comparteix la notícia

Els fills de Shakira i Piqué es fan virals

Mundial de Globus

Mundial de Globus

Comparteix la notícia

Els fills de Shakira i Piqué es fan virals

Ballon World Cup a Port Aventura. Aquest és l’últim projecte de Gerard Piqué i Ibai Llanos. Han organitzat un Mundial de Globus que se celebrarà en aquest parc. Si algú no sabia en que consistia, ara ja ho sap, ja que s’ha fet viral un vídeo en el qual apareixen uns companys de pis jugant a aquest nou esport. Han d’intentar que el globus no caigui a terra. És més difícil del que sembla.

Hi han participat 32 seleccions. El primer vencedor, el representant del Perú. Shakira donava suport al representant colombià, que va perdre davant d’Alemanya. Els fills de Shakira i Piqué són uns perfectes comentaristes i han demostrat que els encanta aquest nou esport creat pel seu pare.

Tota la família va anar a veure la competició, que es va retransmetre al Twitch d’Ibai Llanos. No era la final de la Copa del Rei, de la Champions o de qualsevol partit important de la Lliga. Era una competició de globus. Els finalistes, tampoc serien gaire comuns en un Mundial: Perú i Alemanya.

Està clar que els comentaris Sasha i Milan hi posen molta passió. Ara, caldrà veure si aquests joves catalans es dediquen al futbol, com el seu pare, a la música, com la seva mare o als globus.

2 pensamientos sobre “[VÍDEO]: Els fills de Piqué i Shakira futurs aspirants a participar al mundial de Globus

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings