Un fals osteòpata amb antecedents droga una pacient i abusa sexualment d’ella a Barcelona

La víctima del fals osteòpata va perdre parcialment la consciència després de prendre’s una beguda que li va oferir l’arrestat

Comparteix la notícia
Un conductor drogat la fa grossa a Freginals

Mossos

La víctima del fals osteòpata va perdre parcialment la consciència després de prendre’s una beguda que li va oferir l’arrestat

Els Mossos d’Esquadra han detingut un fals osteòpata a Barcelona acusat d’abusar sexualment d’una pacient a través de submissió química. Segons informa la policia catalana a través d’un comunicat, la víctima va perdre parcialment la consciència en una visita després de prendre’s una beguda que li va oferir l’arrestat, dient-li que era un relaxant muscular.

El detingut, de 38 anys i amb té antecedents policials, visita al seu domicili particular i no estava col·legiat. Per això, la policia també l’acusa d’un delicte d’intrusisme professional. De moment, els Mossos li atribueixen un únic cas d’abús sexual, però no descarten que puguin aparèixer més denúncies.

La investigació es va iniciar a partir de la denúncia d’una dona que assegurava haver estat víctima d’abusos sexuals per part d’un osteòpata que va conèixer a través d’una xarxa social. Després de contactar-hi, la víctima va acudir a la seva consulta diverses vegades fins que un dia, després d’una sessió, el fals terapeuta li va oferir una beguda que, suposadament era un relaxant muscular.

Segons detallen els Mossos, després de prendre’s la beguda, la dona es va marejar i va perdre parcialment la consciència, moment en que es va produir l’abús. Un cop va recuperar la consciència, i després de ser visitada mèdicament, va presentar una denúncia.

Els investigadors van comprovar que el denunciat tenia antecedents policials, entre altres per delictes de violència masclista, i que no estava col·legiat.

La detenció va tenir lloc el 19 d’abril. L’arrestat va passar a disposició judicial i va quedar en llibertat amb càrrecs.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “Un fals osteòpata amb antecedents droga una pacient i abusa sexualment d’ella a Barcelona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings