Fabiola Martínez i les declaracions que no agradaran a Bertín Osborne

Comparteix la notícia

Fabiola Martínez, oberta a l’amor després de la separació de Bertín Osborne: “Em deixo voler”

Fabiola Martínez i les declaracions que no agradaran a Bertín Osborne

Fabiola Martínez i les declaracions que no agradaran a Bertín Osborne FOTO - Europa Press

Comparteix la notícia

Fabiola Martínez, oberta a l’amor després de la separació de Bertín Osborne: “Em deixo voler”

Després d’un estiu relaxat en què ha compaginat a la perfecció dies de descans amb els seus fills Kike i Carlos amb divertides escapades amb amigues, Fabiola Martínez recupera la rutina i ho fa fent de padrina d’una nova clínica dental a la capital, on ens ha sorprès revelant que, a punt de fer dos anys de la seva separació de Bertín Osborne, per fi pot dir que està oberta a l’amor.

– CHANCE: Què tal la tornada?

– FABIOLA: La tornada a l’escola tranquil·leta i amb canvis perquè com que Carlitos ha tingut l’any passat una mica complicat d’adaptar-se a un col·le nou i altres, ho he tornat a inscriure al de sempre perquè torni amb els seus amics, i sembla que va millor. A més, m’encanta perquè encara que ja és adolescent, continua tenint aquest punt amorós de petit. Ahir a la nit, per exemple, Kike sempre em demana que em tombi al llit amb ell i estava jo ajudant a Kike i va dir que em dóna gelosia i es va tirar al mig. Això és bonic que no ho perdi. Jo al costat, creixent amb ell i aprenent amb ell, perquè jo era mare d’uns nens i ara són adolescents i cal anar aprenent.

– CH: Costa acceptar que els teus nens petits es fan grans?

– FABIOLA: No perquè cada moment en té la satisfacció. Jo he passat de ser la mare gallina, tenir-los molt sobreprotegits a intentar que visquin el màxim possible, no? Els insisteixo molt que han de tenir amistats de diferents àmbits, no només de l’escola sinó també de les activitats de fora perquè es relacionin i s’obrin al món.

– CH: En Kike què tal?

FABIOLA: Kike molt bé, molt més gran de mida, però ell segueix sent com un nen petit, però bé* Ara l’únic amb què cal batallar una mica és amb el tema físic que costa més aixecar-lo, moure’l, però és ho que hi ha i ell seguirà creixent, i és enorme com el seu pare així que…

– CH: Parla’ns dels teus projectes, com es planteja aquest nou curs?

– FABIOLA: A veure, doncs honestament m’ho estic prenent tot amb molta calma. Estic molt centrada amb el meu treball en comunicació i màrqueting, i m’estic plantejant fins i tot invertir en alguna cosa i tenir una mica més d’estabilitat i de tranquil·litat econòmica. Jo crec que ara és quan més necessito dedicar temps als meus sinó també a mi i de vegades cal anar asfixiada, que no et dóna temps, que estàs aclaparada amb el cap en mil coses*

– CH: I en aquest temps que et vols dedicar, hi ha la possibilitat de conèixer gent? Amics i alguna cosa més? Us volem veure enamorada.

– FABIOLA: Enamorada? Bé, jo no sé si enamorada, però tampoc no estic tancada. Crec que tot té el moment i encara no ha arribat, però jo estic bé. Em deixo voler.

– CH: Amb Bertín, segueix tot igual de bé? Hi hauria possibilitat de tornar-hi?

– FABIOLA: Pasoparaula, pàgina, vida, jo que sé* Ens portem fenomenal, ell està súper bé i jo ho veig bé almenys i tampoc és que nosaltres parlem d’aquestes coses fins a aquest punt, però no sé, jo crec que ara estem millor que abans. No hi ha fricció, no hi ha conflicte, estem bé.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Responsable: Digital Toginama S.L. Finalitat: publicar els vostres comentaris. Legitimació: per al vostre consentiment exprés. Destinataris: no transferirem les vostres dades a tercers, tret de les administracions que estiguin autoritzades legalment. Drets: teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, tal com s’explica en informació addicional. Informació addicional: a la nostra política de privadesa i protecció de dades.