Surten a la llum els detalls de l’extorsió de Bárbara Rey a Juan Carlos I

Bárbara Rey tenia agafat pels ‘cordons’ al Campechano

Comparteix la notícia
Bárbara Rey

Bárbara Rey

Bárbara Rey tenia agafat pels ‘cordons’ al Campechano

Els escàndols de la Casa Reial no s’acaben mai. N’hi ha d’econòmics i de fiscals però també d’amorosos. El comissari Villarejo, a preguntes de Gabriel Rufián, va explicar al Congreso de los Diputados que les infidelitats del rei Juan Carlos eren tan habituals i tan sonades que van haver de donar-li hormones femenines per tranquil·litzar-lo, per evitar que fos tan “ardiente”.

Ara hem sabut que una de les seves amants, Bárbara Rey, el va extorsionar fins a punts impensats. El tenia ben controlat i el Campechano tenia poc marge de maniobra. S’explica al llibre “El Jefe de los Espías”, escrit per dos periodistes espanyols i que explica ple de secrets d’Emilio Manglano, director del CESID (l’actual CNI) a una de les seves èpoques més fosques i interessants a nivell històric.

Al llibre s’explica amb detall i us en fem un petit avançament. Juan Carlos I va dir això: “Fui a almorzar con la Parienta, Bárbara Rey. Tuve algún gesto con ella. Le toqué un pecho. Una semana después llamó a Zarzuela diciendo que tiene fotos de eso. Pide 100.000 dólares”. Pel que sembla això de Parienta és perquè la vedette es diu “Rey” de cognom artístic i feien la broma de dir-se “parientes”.

Des de la Casa del Rey van pagar i així li van explicar a Manglano: “He dado 25 millones de pesetas a Bárbara Rey. Le daré más. Tenemos que ocuparnos de su contrato en TVE. El acuerdo con Bárbara tiene el OK de la jefatura del Estado y del presidente del Gobierno, Felipe González”.

I la cosa no va acabar aquí. Després d’una llarga negociació es parla que li van acabar pagant 600 milions de pessetes de l’època en diferents terminis i condicions. Com a extra, li van donar programes de televisió que ningú veia, fins i tot a la valenciana Canal 9, amb el vist-i-plau del PP de Zaplana, que manava aleshores amb mà de ferro al País Valencià, malgrat que ells n’anomenen “Comunidad Valenciana”.

.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “Surten a la llum els detalls de l’extorsió de Bárbara Rey a Juan Carlos I

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings