
Pla obert dels germans Torres, xefs del restaurant Cocina Hermanos Torres, durant la seva exhibició gastronòmica feta als Premis Gastronòmics Tarragona. Imatge del 17 d’abril del 2021 (Horitzontal).
L’organització dels Premis Gastronòmics Tarragona recalca la “feina titànica” per aplegar set xefs amb estrella Michelin, entre ells, els germans Torres
Els germans Torres han captivat el públic aquest dissabte amb la seva exhibició en la segona jornada dels Premis Gastronòmics Tarragona, celebrada al Palau de Congressos.
Els xefs barcelonins, amb dues estrelles Michelin, han mostrat el seu mestratge amb l’elaboració d’un plat amb la gamba tarragonina de protagonista. “És un plat tècnic que forma part de la nostra infància, de l’àvia Catalina, amb el toc Torres; amb els productes d’aquí encaixa molt bé”, han expressat els cuiners.
L’organització del certamen ha destacat la “feina titànica” per aplegar set xefs amb estrella Michelin de la demarcació.
A més, dilluns s’anunciaran els guanyadors dels concursos de gastronomia i cocteleria que escolliran el millor xef i cocteler del territori.