Una ex musulmana deixa en ridícul a lliristes que s’agenollen davant l’islamisme

Important clatellot d’una ex musulmana que no s’arronsa davant dels lliristes

Comparteix la notícia
Dones a Afganistán

Dones a Afganistán

Important clatellot d’una ex musulmana que no s’arronsa davant dels lliristes

Amb l’arribada al poder dels talibans a Afganistán ha reaparegut el debat a xarxes socials sobre l’ús del vel per part de les dones afganeses i islàmiques en general. Una clara mostra de control marital amb l’objectiu que cap home aliè a la família vegi el cabell ni el cos de la seva esposa. Tot i això, hi ha lliristes que encara asseguren que les dones porten aquesta peça de roba per convicció i per tradició.

El llirisme i el bonisme que tan abunda a Catalunya es nega a reconèixer que els homes imposen l’ús d’aquesta roba a les seves dones i que les conseqüències per a aquestes en cas de negativa són imprevisibles. Els esperen durs càstigs, que serien impensables al nostre país i que són totalment inacceptables.

El perfil de Twitter Only Fans 324 Warcelona ha recollit una conversa entre diferents tuitaires en què asseguren que les dones que porten vel, el porten perquè volen, totalment lliures. Fins i tot Sonia Andolz s’atreveix a comentar i a parlar per boca d’aquestes dones.

El mastegot definitiu arriba quan apareix una dona que sap de què parla. És ex musulmana, prové d’una família musulmana i els seus pares i els seus germans ho són. No s’arronsa davant l’exèrcit llirista i els deixa a tots en ridícul, recordant-los que ella té més informació que qualsevol altra.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings