Un ex del Barça tria aquest jugador del Real Madrid per ser Pilota d’Or: Nervis a l’entorn de Messi

La lluita per la Pilota d’Or d’enguany no s’atura

Comparteix la notícia
Un ex del Barça tria aquest jugador del Real Madrid per ser Pilota d'Or

Messi

La lluita per la Pilota d’Or d’enguany no s’atura

Des de l’any 2008, Messi i Cristiano Ronaldo han guanyat totes les edicions de la Pilota d’Or menys la de 2018 que va ser per Luca Modric gràcies al gran Mundial que va fer. Una edició on, per cert, el portuguès va ser segon. 6 per Messi i 5 per Cristiano. Un regnat que arriba a la seva fi perquè tots dos es van fent grans i els jugadors joves comencen a destacar. Enguany hi ha molta rivalitat i pot guanyar qualsevol. No s’entendria el triomf de Messi ni de Cristiano Ronaldo però no es pot descartar res.

Hi ha altres favorits com Lewandowski, Mbappé o fins i tot Benzema o Pedri. Hi haurà lluita fins el final i el guanyador no ho serà amb gaire diferència del segon i tercer (que també tenen trofeu). Amb tanta rivalitat, els periodistes volem saber les preferències de la resta de jugadors i així poder anticipar el guanyador. Ivan Rakitic, actualment al Sevilla ha estat entrevistat a una televisió francesa i ha donat la seva opinió.

El croat va jugar al Barça però prefereix que guanyi un jugador del Real Madrid: Karim Benzema. Això ha dit: “El que Benzema ha estat fent durant anys és simplement sorprenent. Podria ser el Pilota d’Or. Sempre és present a les grans competicions. És simplement únic i m’agradaria felicitar-ho per això. Desitjo que continuï així excepte contra nosaltres”.

Sembla ser que l’entrevista no ha fet gaire gràcies a l’entorn de Messi en uns moments en què l’argentí està sent qüestionat pel PSG per culpa del seu baix rendiment.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings