Indemnització per cornut: L’ex de Corinna també va sucar de l’offshore de Juan Carlos I

L’ex de Corinna també és un dels beneficiaris

Comparteix la notícia
Corinna

Corinna

L’ex de Corinna també és un dels beneficiaris

Si fa pocs dies coneixíem que la Reina Sofia de Grecia havia estat una de les persones presumptament beneficiàries de les offshores de Juan Carlos I, ara també hem conegut que l’exmarit de Corinna Larsen també va sucar. Una possible indemnització per les banyes que portava per part de l’empresària alemanya. Quan la Fiscalia espanyola sembla que vol arxivar les investigacions, la fiscalia suïssa i Ok Diario tenen proves concluents.

Precisament el diari d’Eduardo Inda té la mirada posada Juan Carlos i en tot el seu entorn. Disposa de documents molt importants que consten a la causa i està publicant els escàndols per fascicles. Gràcies a aquesta font, hem sabut que l’emèrit va ordenar als seus testaferros transferir 145.458 euros des d’un compte de Fondation Zagatka de Ginebra a favor d’una altra societat: Fathomless Advisory Services Limited que, casualitats de la vida, és de Philip Adkins.

Aquest diari explica que ha tingut accés al sumari P14783/2018 de Ginebra. Els moviments de la fundació offshore de Vaduz (Liechtenstein) consideren que Adkins és un dels beneficiaris del compte 04835079820892004.

De la mateixa investigació també hem pogut saber que Elena Borbón Grecia també podria ser una de les beneficiàries d’aquestes empreses offhsores.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings