Eulàlia Reguant contra Rahola a Twitter: La cupaire rep per totes bandes

Eulàlia Reguant aprova l’acomiadament de Rahola de La Vanguardia

Comparteix la notícia
Eulàlia Reguant

Eulàlia Reguant

Eulàlia Reguant aprova l’acomiadament de Rahola de La Vanguardia

L’exdiputada de la CUP al Parlament, Reguant, ha valorat la notícia que apunta que La Vanguardia espanyola ja no compta amb la periodista i escriptora Pilar Rahola. El Conde de Godó no la vol perquè és independentista.

Reguant, lluny de fer front comú contra la repressió dels poders fàctics espanyols, ha avalat aquesta decisió i ha aplaudit que aquest mitjà de comunicació espanyol i espanyolista l’acomiadés per correu electrònic.

“És trist que sigui Can Godó abans que TV3”. Reguant també voldria que TV3 fes el mateix que Pilar Rahola. Dit d’una altra manera, no vol que veus diferents a la seva tinguin presència als mitjans de comunicació.

La piulada ha fet bullir les xarxes. I el foc ha vingut de tots costats. Tant d’aquells que són favorables a la seva persona, com també d’aquells que tot i ser contraris a les seves opinions, consideren inadmissible l’actitud de La Vanguardia.

Un dels més crítics ha estat Albano Dante Fachin. L’activista, que probablement pensa més com Reguant que no pas com Pilar Rahola, ha denunciat que “l’amo secular de l’impremta”, és a dir, Godó, veti aquesta col·laboradora.

Tot seguit, l’escriptora va contestar aquest missatge i es va adreçar, de manera afectuosa, a Fachin. Li va recordar que l’afany de vetar no només existeix en les persones reaccionàries, sinó també existeix en un determinat sector del “progressisme”, una esquerra radical que vol silenciar els discursos dels altres perquè posen en perill la seva supervivència.

Rahola ha estat sempre molt criticada per l’espanyolisme, però recentment també per alguns sectors propers a ERC. Consideren que és una persona propera a Junts per Catalunya i a l’entorn del President Carles Puigdemont i Laura Borràs i demanen menys presència seva als mitjans catalans.

Rahola
Rahola

A més Reguant, altres personatges propers a CUP i Podemos han aplaudit aquest gest de La Vanguardia. Celebren que l’escriptora no publiqui més columnes en aquest diari del Grup Godó però obliden que no poden posar portes al camp. Rahola continuarà la seva activitat des del seu canal de Youtube i des del seu perfil de Twitter. No callarà davant les injustícies.

Comparteix la notícia

2 pensamientos sobre “Eulàlia Reguant contra Rahola a Twitter: La cupaire rep per totes bandes

  1. Pobre Eulalia, vetar la Pilar per la CUP es un insult a la inteligencia.
    Més valdria que pleguesis de polìtica serìa molt millor per la causa indepe.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings