Un estudi de Facua determina aquest % d’aliments que han pujat de preu malgrat la rebaixa de l’IVA

Comparteix la notícia

La rebaixa de l’IVA ha servit de ben poc

Cop d'efecte d'Olot amb aquest programa de reaprofitament d'aliments

Un estudi de Facua determina aquest % d'aliments que han pujat de preu malgrat la rebaixa de l'IVA

Comparteix la notícia

La rebaixa de l’IVA ha servit de ben poc

Gairebé un de cada cinc aliments afectat per la rebaixa de l’IVA ha pujat de preu durant la primera setmana de febrer en comparació amb el mes de desembre.

Així ho constata un estudi de l’associació de consumidors Facua, que remarca que d’aquesta manera diversos supermercats han incomplert la norma aprovada pel govern espanyol per combatre la inflació. La major part de les “anomalies” s’ha detectat a Hipercor, seguit de Carrefour, Aldi, Eroski, Dia, Mercadona i Alcampo.

Després de l’anàlisi, Facua ha anunciat que tornarà a ampliar la denúncia que va presentar al gener a la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC), de la que encara no ha obtingut resposta. La major part dels aliments que s’han encarit són fruites i verdures.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Responsable: Digital Toginama S.L. Finalitat: publicar els vostres comentaris. Legitimació: per al vostre consentiment exprés. Destinataris: no transferirem les vostres dades a tercers, tret de les administracions que estiguin autoritzades legalment. Drets: teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, tal com s’explica en informació addicional. Informació addicional: a la nostra política de privadesa i protecció de dades.