Jugada bruta de Televisión Española contra les estelades al Tour

TVE ignora les estelades del Tour de França

Comparteix la notícia
Estelades al Tour

Estelades al Tour

TVE ignora les estelades del Tour de França

Aquests dies s’està disputant el Tour de França i s’emet per Televisión Española. Les últimes etapes han tingut lloc a la Catalunya del Nord i s’hi han vist diverses estelades que les càmeres de TVE, seguint odres internes, no han volgut comentar. Concretament, els ciclistes es desplaçaven des de Ceret fins a Andorra i havien de superar tres ports de primera categoria i un de segona.

La senyal televisiva sí que ha emès les estelades, ja que no depèn de Radio Televisión Española. Si no, està clar que sí que s’hauria evitat. Els comentaristes han seguit endavant com si no passés res i han ignorat completament la presència de l’estelada gegant. A França sí que l’han comentat. Era un element més del paisatge i els periodistes francesos han cregut, amb on criteri, que s’havia de comentar.

Diversos usuaris de xarxes socials, com Juristes per la República o Joan Mangues, se n’han fet ressò. Mangues ha destacat que en altres ocasions els comentaristes han parlat de vaques i de camps segats però, aquesta vegada, no han considerat oportú parlar de l’estelada.

“La bandera dels nacionalistes catalans que volen la independència tant a Espanya que a França” han dit els francesos. Una explicació objectiva que podria haver-se pronunciat a TVE i no hauria passat res. “Aplaudiments per als quals han portat l’estelada al tour. Un plaer. Sort que la senyal és internacional perquè Españistán l’hauria censurat”, ha explicat un altre usuari.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings